Тариране - Автоцистерни, Цистерни - Арико ЕООД

BG
EN
МЕНЮ
МЕНЮ
Към съдържанието
Метрологична проверка и тариране

 Фирма "Арико" ЕООД извършва метрологично тариране  на електронни броячи на цистерни за  светли горива, произведени в Германия.
  Издаваме сертификат съвместно с Комитета по Метрология на  Република България за точно измерване на разтоварваното гориво.
............................................................
   При желание  се извършва връзка на електронния брояч в реално време с  компютър във  вашия офис. Това дава възможност за още по-добра  отчетност и значително намалява риска от злоупотреба.
............................................................
 Всички  измервателни системи с разходомери, произведени от фирма SENING  и  фирма Alfons Haar и с електронни измервателни устройства от всички  германски производители, са с типово одобрение за употреба при превоз на  опасни товари по АДР, както и със сертификати по Европейските наредби  за точност и отчетност при предаване на данни.
   Всяка подмяна на електронните измервателни устройства или включването  на допълнителни системи, несертифицирани от производителя, е строго  забранено. Всяка намеса и подмяна променя цялостта на измервателната  система и тя спира да отговаря на Европейските норми и сертификати.

За повече информация се свържете с нас на нашите телефони или заповядайте в нашия офис.
Арико ЕООД, кв. Горубляне, Околовръстен път, София, България
Тел : 0888 72 55 87, 0899 86 94 71
0899 86 94 70, 02 973 61 45
ariko_trucks@abv.bg
www.ariko-trucks.com
Назад към съдържанието